18 June 2010

Sofea dapat sepupu

weehee...salam....
Sangat happy ari ini - 17062010 sebab my second sister telah selamat bersalin baby girl sekadar jam 4ptg tadi di Hospital Serdang. Nama baby yang aku dibagitahu Farah, nama penuh my sis tak nak kasi tahu lagi. Apa2pun Tahniah ya sis. Nampaknya kini sofea dah ada sepupu. Bolehla jadi kawan nanti. Kesempatan ini nak ucap tahniah jugak pada my best friend aida & my ofismate yuniswa yang telah melahirkan baby boy dan girl pada 10062010 & 05062010. (mcm antar ucapan kat stesen radio lak).  Mungkin sekarang ini musim orang mengawan beranak kot. Aku pun cam terasa nak pregnant je lagi. Boleh sofea dapat adik plak. Syok syok..MyEm0.Com

2 Comment:

Safinaz Hanum Ahmad Anuar said...

tahniah dapat anak sedara... farah=kegembiraan, semoga dilimpahi kegembiraan dunia dan akhirat buat awok sekeluarga..

lagi gembira kalau sofea dapat adik... hihihi (^^)

MAMA AIZARA said...

Full name : Farah Adelya.

Klu ada rezeki sy tak tolak.
Sy suka famili besar2 nih.
Meriah...