21 July 2010

Selamat Pagi Malaysia

Hari ini aku bukak Netbook tersangat-sangat la awal, LEBIH HANGAT AWAL DARI BIASA, walaupun hujan dipagi hari bisa melenakan tidor semua orang dan sepatutnya waktu-waktu begini adalah waktu memandu ketempat kerja tapi aku masih sempat nak melambatkan maxis broadband aku. Dah nak sampai limit dah...

Alkisahnya aku dah decide nak pergi kerja hari ini walaupun sofea masih sakit sebabnya cuti aku dah tak banyak dan husband pulak tak kerja malam tadi, jadi rasenya bolehla dia jaga sofea untuk hari ini sementara esok dan lusa aku yang take over. Selepas mandi sofea merengek-rengek & nangis-nangis ku tengok hubby buat dek je. Tidor mati apa....

Aku pun bergegas menyusui sofea, ermm tau tau aje kalau menyusu badan mesti take time punya. Time tu ku nengok jam dah 6.35 pagi dan di dalam otak malas & rajin berlegar-legar di kepala. Dan ku mengambil jalan mudah memakai pakaian kasual dan membukak netbook sambil mempos satu entri ini.

Psss...SELAMAT PAGI MALAYSIA"

6 Comment:

zairie said...

ujan best tido nie.. hehe

zairie said...

my recent post:
JOM LAYAN ANIME CRAZY!

kyo_9 said...

huhu.. sorry kalo lain topik..
tp ak plan nk angkat netbook nanti jadi nak survey sket; ko pakai model ape? puas hati x pakai netbook? elok angkat laptop teruih ke camne?

MAMA AIZARA said...

Kyo_9, sy pakai brand Asus - 1005HA..
kalau awk nak setakat surf tenet okla pakai netbook..kalau awk ni giler blog mmg agak xbest sebab screen dia kecik, view limited sgt..lagi satu kalau mcm buku guest tu tersorok mcm sy, nk taip message layout kat bwh mmg tak boleh nk taip..sbb tu shout box sy layout mcm tu, sng bagi org yg pkai netbook. Lagi satu hari tu batteri sy rosak sbb banjir pi asus depa kata kalau netbook colour putih byk complain dr customer compare colour hitam.. klu awk mmg hidup perlukan PC dan budget tinggi better amik laptopla..Netbook ni rmai org beli sbb murah..

H-n-f said...

agakla. nak kluar pon rse malas.

do visit thelensthatwalks.blogspot.com

MAMA AIZARA said...

zairie,h-n-f : ujan2 mmg syok duk umah...tido..