07 August 2010

No weekend weekend

Ingat tak my planning nak pi Pureen Warehouse Sales. Nampak gayanya kali ni masih tak berpeluang nak shopin shopin baju sofea. Jumaat, sabtu & ahad kena hadiri Bengkel Kenaikan Pangkat Secara Lantikan (KPSL) anjuran PERBAKTI@Persatuan Pembantu Akauntan Sektor Awam Malaysia. Sila lihat Biografi PERBAKTI. (bangga dengan penubuhan persatuan nih). Cayok cayok!!

Ok, straight to the main point..this weekend nampaknya no cuti cuti, no jalan jalan, no rest rest with my lovely famili. Jadual bengkel sangat tight sampai malam pun ada class. Then, 17 dan 18 Ogos ni aku akan amik exam KPSL kat PICC. Masuk ni dah nak kali ke - 3 pegi exam ni tapi masih tak pas-pas. Harap-harap tahun ini tahun bertuah aku. Doa kan aku berjaya lulus ye kawan-kawan.

0 Comment: