10 October 2010

Blog Pink Pinky Buat Aku Nak Muntah

Tajuk takde kaitan dengan mana-mana blog yang berwarna pink.

Just aku yang slowly  nak remove warna pink dari blog sendiri.

Tak ada kena mengena dengan blog pink pinky or pink panther..

Ntah kenapa sejak pregnant ni bila buka blog rasa nak muntah je.

Lebih-lebih lagi tengok warna pink yang suram.

Suram ke???

Bukan suram lembutla..(jawab sendiri)

Mungkin sebab tu lama sekali baru upadate blog ni.

Pas ni merah pulak jadi pilihan.

Kenapa?

Merah itu saga...
Merah itu berani..

note : Nak anak lelaki..heeeeeeeeee

2 comments:

Hanie Sidek said...

tuka jd kaler ijau plak... wahwahwah

MAMA AIZARA said...

taula blog ko warna ijau kan...hani apsal blog ko tak leh komen?

 
Copyright by Aziazidah