15 October 2010

Morning sickness lagi

Wah lama dah tak update blog nih.. Bukan apa setiap kali bukak blog aku rasa pening-pening. Semalam je dua kali muntah lepas makan nasi. Tengah hari adik ipar masak nasi ayam, sejam lepas makan nasi ayam aku muntahkan balik semua makanan. Ingat sebab tak boleh makan nasi ayam, malamnya aku ngan husband gi kedai, makan kat luar...aku order nasi paprik, makan suku je, buat alas perut. Tak sampai sejam aku muntah sekali lagi. Habis semua makanan yang baru dimakan.. rugi..rugi...


Hari ini aku decide nak cuti. Masuk hari ni dah tiga hari tak pegi opis, rasa macam opis bapak aku je punya. Sesukahati datang tak datang. 2 hari lepas sofea demam, hari ni aku pulak sakit, morning sickness lagi. Minggu lepas 2 hari tak masuk opis. Teruk betulla pregnant kali ini.


Hari ini gak aku dah tukar header baru, perasan tak, perasan tak?? Gambar sofea, coz header lama ada warna pink, aku macam tak leh nak tengok sangat warna tu so aku simply remove dan tempek gambar sofea je. Senang. Kalau nak design lawa-lawa pun tak de kepakaran, silap haribulan pening kepala datang lagi. Gambar atas tu semua gambar masa birthday sofea 10.10.10.

2 Comment:

suamihanyisterizuki said...

o azie tgh morning sickness eh, ptt lame tak hapdet yer...ummm xleh komen ape2, huhu xpernah merasa lagik...hehe, aperpon smoge ibu dan anak dlm perot serta anak depanmata sentiasa sihat serta di rahmati ALLAH...ameen....

MAMA AIZARA said...

amin..
azi pun ni first time jadi alahan teruk gini, masa sofea dulu takde alahan apa-apa pun