08 November 2010

Kuarantin Vs Snapping

Cerita ni cerita hari semalam yea. Hari Sabtu dan Ahad aku di kenakan kuarantin dari berjalan-jalan. Hajat hati memang nak pegi macam-macam tempat... nak pegi SOGO nak pegi ALAMANDA, tak betah duduk umah lama-lama tapi satu tempat pun tak menjadi pegi. 

Sebab aku dan husband dalam persiapan membuat Rumahku Syurgaku jadi pemantauan dengan indon tukang rumah adalah sangat dibutuhkan. Kalau mereka cheating habislah rugi duit yang kami simpan selama ini (bukan duit simpanan pun duit aku buat hutang :P). Perasan kaya je...

 Bila tahap kebosanan sangat terserlah jadi apabila indon mintak duit lagi ini peluang baik untuk keluar sebentar berjalan-jalan. Tempat tujuan adalah giant. Pergi giant pun sebab nak beli buku resit. Preparation... Takut kena songlap duit dengan indon tu. Imagine ....ada ke aku bagi duit aku keluar resit. Tapi tak apalah janji tak kena tipu kan.

 Di GIANT :


Papa sofea yang mintak amik gambar sofea dengan topi besau tu. Sofea apalagi happy dapat main-main dalam pasaraya sbb orang tak ramai. Leh lari sana sini. Tak sampai 15minit dah kena keluar dari giant, satu pic je sempat snap. 

Then sambung snap pic sofea macam model. Lokasi rumah pusaka ibu bapa tercinta.



Bunga kat telinga tu memang sofea tak boleh blah. Letak senyap-senyap. Bunga tu banyak kat depan rumah aku. Sape nak boleh amik tanam. Free of charge.


Gambar ni sengaja di colorizekan sbb gambar sedia kabur. Tapi who care tetap nak letak jugak. Rasa sofea mcm primadona Erra Fazira gitu.


note : Want more picture coming soon ok..




0 Comment: