16 November 2010

mode: kelantan kelantan kelantan.........

Isu pasal Kelantan ni hebat jugak kan...Lately post pasal Bagus jadi anak Kelantan atau KL? asyik di comment oleh anonymous. Antaranya comment yang aku sempat print screen adalah komen berikut :













Komen lain yang awal-awal aku dah terdelete dari email. Aku ingat komen tu akan lekat kat post aku tu tapi tak lekat plak, terus hilang,..nape ek??. Mula-mula aku tak kisah sangat pasal komen dan entri ni. Entri ni saje2 recall hal lepas pas aku tahu aku pregnant lg. Tapi tetiba entri ni memang menjadi perhatian pembaca. Aku rasa anonymous ni mungkin student yang sedang buat research atau assignment. Macam aku dulu masa study semua pun cari kat internet je.

Azi :  Tq readers..

No comments:

 
Copyright by Aziazidah