Percutian di Hutan Lipur Lara Malawati Shah Alam.

Sabtu lepas kereta rosak di Car park Stadium malawati.
Hajat ke Shah Alam sebab nak buat IC husband yang hilang masa pi Warehouse Sales Anakku.
Malangnya JPN tutup pulak, Hari keputeraan Sultan Selangor daaa.
Malang berganda kereta buat hal pulak ditengah panas terik dan di waktu perut sedang berkeroncong.
Tepat 12 tengahari rosaknya, di kala matahari sedang tegak berdiri di atas kepala.
For me kereta rosak, rosak la nak wat camna janji dapat shopping...Hi3..
Husband apa lagi marah berganda..
siap kata nak jual kereta bagai....IC tak dapat buat, duit pulak melayang.


At least sabtu lepas kami telah tersesat bercuti dihutan lipur lara.. ..





Percutian di Hutan Lipur Lara Malawati Shah Alam.




Parking dilaluan paling sunyi untuk mencipta suasana romantik.




 Gembira pia dapat bercuti-cuti 1 Malaysia.





 Mereka boring dah duk dalam hutan.  
Perhatian kanak-kanak adalah dilarang sama sekali untuk bermain api ye...




Hampir menangis kedua-dua anak beranak ini.
Sejam lebih kemudian baru ada orang datang selamatkan kami.
Alhamdulillah dapat jugak balik rumah.



3 comments:

Safinaz Hanum Ahmad Anuar said...

hehehe.. macam2..

mzhany said...

azie, geramm owhh tgk sofea nih...cute eiii geram...

azie, hepy belated besday dear...sowiii sgt2...lambat wish...

MAMA AIZARA said...

thank hany..

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY