Selesai dah minum air gula

Jumaat lepas sudah selesai stage 1 - minum air gula.
Sangat sedap kalau compare minum time mengandungkan sofea.
Manisnya ada kurang dari yang dulu.
Rasa macam misi tersilap sukatan je.



Nampak empat cawan plastik atas meja tu.
Masa aku snap tinggal tu je yang ada, lain dah selamat masuk kemulut bakal-bakal ibu ni.
Secawan penuh tu la ibu-ibu mengandung ni kena minum.
Tip nak minum air gula ni senang je....
  1. Jangan kulum air gula dimulut, terus masukkan ke tekak.
  2. Jangan tunggu lama-lama untuk setiap tegukan. .
Petua ni dapat dari ibu yang aku jumpa masa kat klinik.

Air mineral atas meja tu pulak air yang bakal ibu minum pas berjaya abiskan air gula.
Bawak sendiri dari rumah. No sponsor...

Nak tahu result hari tu? 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Hi3..Resultnya akan diketahui minggu ini. 

Kalau ada panggilan dari klinik maknanya aku terjebakla dengan penyakit kencing manis. Kalau tak di hubungi maknanya aku bebas dari sebarang jangkitan.

Weehee..berdebar ni tunggu keputusan, harap-harap janganla ada panggilan hangit dari klinik.

3 comments:

mzhany said...

opismate selalu cite psl minom air gula...siap ckp ngeri algik minom air gula nih...hishhh menakotkan plak...


InsyaALLAH...ok semuanya...ameen

Safinaz Hanum Ahmad Anuar said...

abis tak secawan?

MAMA AIZARA said...

hany azi pn ngeri je bila pk nak kena minum tp alhamdulillah ari tu rasa ok je..

k.anum habisla sy minum, misi duk tunggu kitaorg xleh nak buang2...

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY