Tukar Semua Password : Done





I'm so afraid last night!
Takut seseorang mencuri dan menceroboh data peribadiku.
Hidup sebagai pegawai kerajaan kena bekerjasama as a team.
Itu yang aku lakukan.
Bekerjasama memberi password satu sama lain ...sebab nak balik awai semalam.
Kasi password kat team gaji untuk bukak e-penyata gaji staff KDN.
Sebab aku senior dan aku sorang je setakat ni boleh akses. (bangga tuh)
This morning cepat-cepat tukar semua password dalam email, e-penyata dan akaun-akaun yg perlukan password.
Semua password aku adalah sama.
Lenyapkan password yang lama supaya tak akan ada sekor pun leh ceroboh my account.
Team...aku kurang percaya padamu.
Sorry...


3 comments:

mie said...

uihhh!!
bagus, skrg ramai suka hack..

nazihahisa said...

skrg ni tukar password pon org boleh hack... bahayalah sume benda pakai satu password je :) hihi

mzhany said...

azie, memang patoto pun tukar, bahaya tuh...kang tak pasal2 ada benda pelik berlaku....

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY