11 January 2011

Catatan khas untukmu misi

Appointment pukul 8am, 10am, 2pm & 8pm ku biar dan akan terus membiarkan masa berlalu pergi tanpa rasa bersalah.

 Misi,
  • Maafkan saya kerana hari ini saya tak dapat menghadirkan diri di klinik tempat misi berkerja.
  • Saya terpaksa out station selama seminggu. (ayat si penipu besar)
  • Appointment pertama saya masih belum cukup 2 minggu. Walaupun cukup 2 minggu saya tetap tak bercadang nak hadirkan diri di klinik minggu ini.
  • Saya akan datang ke klinik minggu depan, selasa dan kamis. Misi ingat misi aje yang boleh deal ngan patient, sekarang saya pulak nak deal dengan misi.
  • Misi jangan risau kalau kandungan gula dalam badan saya berlebihan, lebih-lebih pun saya tau misi akan cakap awak tanggung sendiri kalau jadi apa-apa dalam kandungan awak. Kan kan kan? Jadi saya akan bertanggungjawaban atas diri saya.
  • Minggu ni saya dah masak lauk tomyam, ikan bakar dan kacang botol bagi mendapatkan diet seimbang. Misi jangan risau next week kandungan gula dalam badan saya pasti diantara 4.2 - 5.8. Pasti tiada catatan merah atau diparas bahaya.
 Bye.

1 Comment:

mzhany said...

huhu,
baek misi benarkan

ahaha berangan nk jadi misi plak kan...