13 January 2011

Perkhabaran sedih, mungkin akan balik kampung esok

Cuma bayangkan kalau ibu bapa, adik, sedara mara kita berada dalam keadaan sakit tenat dan semakin nazak. Semua ahli keluarga sudah berada disisi menemani tapi anda....

1. Sekali pun tak datang menjenguk.
2. Lagi berusaha menyibukkan diri.
3. Buat-buat takecare, sedih padahal ......
4. And last waktu itula, hei saya tak dapat balik, esok dateline saya kena hantar changes gaji.


Ada rasa bersalah tak, bersalah tak?

Kalau tak balik hari ini tetiba dapat call dia dah tak ada macam mana?

Mesti orang kata memang jahatla itu anak sedara.

Mak mertuaku, memang aku tak dapat nak balik kampung hari ini kerana situasi yang ke-empat itu. Maybe tomorrow la kami sekeluarga akan sampai.

Harap-harap tidak terjadi apa-apa until tommorrow.

Tersepit! antara kerja dan keluarga mana lebih penting?

2 Comment:

PUANSTOBERI said...

Tkpe..Insyaallah..semuanya akan baik. sabar eh..

MAMA AIZARA said...

insyaallah reen...