04 January 2011

Tuesday, 04.01.2011 : Ke klinik desa

Hari ini pegi klinik lagi...


Timbang Berat
Berat sudah naik 1.6kg dalam masa 2 minggu. Banyak kan? Sebab aku makan sedap tiap hari. Tiap petang masak ikut selera tekak that why la naik naik dan terus naik. Tapi tadi aku tipu misi aku kata berat aku 55.1kg naik 1.5kg je. Padan muka misi tertipu dan aku leh back to normal datang klinik sebulan sekali untuk check up.

Check air kencing
Function apa ntah ni. Lepas misi masukkan alat penyukat dalam air kencing kemudian misi suh buang air kencing tuh. Tiap kali pi klinik camtu la. Tak de maknanya.

Bermesra dengan misi
Check perut dengar-dengar degupan jantung baby. Misi kata tak berapa dengar sangat sebab baru 5 bulan. Tapi aku rasa kuat je bunyinya. Macam bunyi angin ribut taufan je. After that misi kasi schedule baru. Mati ni nak kena pegi klinik sepanjang bulan 1 ni.

Permulaan tahun baru yang membosankan.

3 Comment:

LyNn HaMzAh said...

salam kenal...preggy yer...lynn pun sama...baru jer nak masuk 15 minggu...tgh muntah2 lagi nie...

mzhany said...

huhu,
waaa perot tgh membesar bagai juara eh azi ;)

MAMA AIZARA said...

slm kenal jugak lynn. awal2 dulu pn azi tak lalu makan, skrg ni takleh ditahan2 pulak....

hany: bukan perut je, satu badan ni naik bagai dipam2...