Loading...

27 February 2011

Baju Uniform Mengandung


Ok, kandungan dah sedia memasuki usia 29 weeks. Tapi hakikat sebenarnya dah 30 weeks. Baju kurung pun banyak yang dah tak muat, cukup untuk seminggu pergi kerja je.


Jadi wajiblah pakai baju uniform. Tapi masalah aku baju mengandung yang aku jumpa semua tak menarik perhatian. Kalau beli pun rasa macam tak kan pakai. Membazir je...


Masa first baby dulu baju mengandung aku banyak yang lengan pendek, bila dah pindah Bahagian ni macam segan pulak nak pakai baju lengan pendek. Sebab opis ni nampak alim semacam.


Lagi satu dulu suka beli baju brand Modernmum tapi tahu-tahu la jenama modernmum ni kalau tak ada discount mahalnya melampau2. Since anak dah nak masuk dua kena berjimat cermat. Kalau tak boleh botak kepala aku.


Kalau kat JJ pulak baju mengandung yang ada semua jenama Scarlet je yang aku perasan. Aku dah penah beli dulu. Memang jenama ni tak berapa nak boleh masuk dalam body aku.


Lagi satu jenama yang aku perasan, jenama V-mum tapi pakaian-pakaiannya banyak yang seksi meksi kena pakai inner, tak sesuai sangat dengan opis kerajaan nih.


Jadi dimana ada jual baju mengandung yang best2 hah? Online tak mahu....


4 Comments
Comments

4 comments :

mzhany said...

azie, chantik...suke tgk muka azie...

mamaaizara said...

tq hany

Zyash said...

g try jalan2 kat downtown or uptown, carik yg mcm skirt 2 in 1 kembang yg pendek...leh jadikan gaun/dress, pakai ngan bj steng...

Diyana said...

yer la kan, kalau ada baju mengandung yg jual2 kat kedai2 biasa tu pulak semua nya tak memenuhi selera, fashion nya dari zaman mak2 kita dulu pakai, tak tukar2...kain tak selesa, baju jenama scarlet tu pulak, nama jer baju mengandung tp kecik jer....penin gak nk cari...