16 February 2011

Bukit Gambang Resort City here i come


Pernah melawat Bukit Gambang Resort City
Last week aku sekeluarga berfamily day di sana.
Banyak aktiviti outdoor selain taman tema air. 
Jadi tak berapa sesuai untuk ibu mengandung.




Ini resort tempat kami sekeluarga menginap.
Kalau berminat boleh layari laman web INI dan INI
untuk maklumat lanjut.

-------------------------------------------------------------------

Pemergian kami ke Bukit Gambang Resort City on 11 February 2011.
















Aksi dibawah ni menyebabkan kitaorang dapat masuk skrin TV kat sana.
Kalau korang pergi cuba tengok ada tak gambar kitaorang. 
Mana tahu masih dipaparkan lagi sebab cameraman kata Sofea so cute.



------------------------------------------------------------------
Pitcha2 di resort...







Mainan yang patut di alihkan ke tempat lain.
Ada ke patut letak di depan coffe house.













okey..
13 February 2011- masa untuk pulang.



3 Comment:

mzhany said...

agree...sofea memang cute ;)

Nava.K said...

Looking at the pictures, I realise that there is so many beautiful places to visit within Malaysia.

mamaaizara said...

hany: Tq
Nava.K : Yup, malaysia the best