24 February 2011

Saja-saja daftar di Heartbeat

Sekarang ni sana sini orang kata pasal Heartbeart
Jadi hari ini dengan rasmi aku pun dah ada akaun heartbeat ni. 
Maybe orang lain buat lebih pada nak dapat duit sampingan
tapi aku daftar sebab nak nampak blog ni nampak berseri dengan iklan.




Cantik kan kotak kat tengah-tengah tu.

Kalau nak daftar pergi lawat ke laman web INI


3 Comment:

mzhany said...

heheh tambah duit, apa salahnya kan azie...rezeki adik sofea...mana tahu ;)

Zyash said...

Cantikkan..Sebab iklan dia warna pink..hehe..2 yg berseri2 blog 2..huhu

nur said...

betul tu.. naik seri blog kan..

Jemput ke:ALL IN ONE