25 March 2011

Aku di kejar Ah long?


Kami bukan Ah long, kami cuma nak tolong. 


Straight to the point, sesiapa kakitangan kerajaan yang nak buat overlap loan atau nak buat personal loan sebab korang nak kawin ke apa ke silalah ke CIMB Bank sebelum 31hb Mac ini. Sekarang CIMB tengah buat promosi gila-gila babi kat kakitangan kerajaan supaya menghabiskan duit gaji dengan membayar pinjaman pada kadar interest 3.98% setahun. Tempoh bayaran adalah dari 3 hingga 20 tahun.


CIMB menawarkan proses pinjaman diantara tiga ke lima hari tapi sila jangan percaya pada janji mereka kerana selepas  aku dituduh berhutang dengan AH LONG baru duit yang aku inginkan masuk dalam akaun. (Dua minggu lebih baru dapat).


Tak pasal-pasal jatuh reputasi aku sebagai kakitangan kerajaan yang clean and clear. Tapi ada aku tak kisah, janji apa yang dihajati tercapai.


By the way, thank to En. Anuar (even aku tak kenal kamu) & Malissa yang banyak sangat menolong setelah kau recommendkan orang yang salah. Jadi wajiblah kau menolong aku kan.


No comments:

 
Copyright by Aziazidah