29 March 2011

Pepagi kereta dah buat hal

Hari ni aku maleh dah nak sambung pembacaan semalam. Sebab kalau baca mesti badan nak melentik mengadap PC. Tak larat, perut dah senak senak sangat sejak malam tadi.




Mementanglah sekarang aku dah tak de kerja sangat kat opis, pepagi nak pergi kerja dah diberi kerja. Kereta aku mampus daaa tengah jalan. Macam tahu tahu ja aku nak  bersalin tak lama lagi. Nak suruh aku excersize lah tu. Tak ada nyer aku nak tolak-tolak kalau dah mampus memang kat tepi jalan dah.

Aku duk je dalam kereta sambil sms semua orang. Kredit tak ada. Leh sms je. Malangnya tak ada orang nak reply sms atau call aku balik. Nasib baik dah sekian lama mencuba start kereta, boleh pulak idup.

Nak balik umah balik ke nak pergi kerja ni??? Nekad pergi kerja je lah, nnti rugi cuti rehat....


4 Comment:

Eza Ridzwan said...

ooo..tgh sarat skang nie yee...take care dear...klu x larat, g amek mc laa...nak amek cuti, rugi cuti tuhh..x pon, amek half day..kecek bos tuh sket..hehehe..

mamaaizara said...

tq.. mmg ingat nak halfday tp slalu sgt dh xde kat opis asyik ke klinik jer, naik segan pulak...

mzhany said...

azi, janganlah tolak kete tuh, ishhh azi ni dgn perot beso mcm tu...take care yer

mamaaizara said...

ok hany, u 2 take care...tq