17 June 2011

Nora Elena di KPMC, Puchong

Drama Nora Elena dah tamat. Tak sangka diorang shoot Nora Elena bersalin di KPMC, Puchong. Rupa-rupanya glamor jugak KPMC, Puchong ni. Sebelum ini pun aku ada nampak orang shooting masa pi check up kat sana.


Tapi kalau dah bad experience tetap bad ok. Peristiwa itu tetap utuh dalam lipatan sejarah aku. Sori nak dapatkan service kat sana lagi.


My husband pun nampak geram lagi ngan peristiwa hari tu. Ntah apa mimpi masa episod akhir tetiba dia nak melayan drama ni. Dan masa Nora Elena bersalin my husband kata "Ma...ma... Nora Elena bersalin kat KPMC lah"

Masa anak Nora Elena kena culik dengan Yvonne, my husband kata cam ni pulak "Samanlah KPMC". Nampak no marah sangat kat KPMC.





Actually aku tengok ramai sangat yang search pasal KPMC ni.
Tiap minggu ada je keyword KPMC.



Banyak yang cari KPMC, Kajang. Sebelum aku pilih nak bersalin di KPMC, Puchong memang aku search jugak pasal hospital ni. Tapi tak dapat apa-apa info. Nampak macam everything ok.


Bagi aku, KPMC, Kajang maybe much better dari KPMC, Puchong sebab dia dah establish. Dah lama beroperasi. Dan kalau nak pilih KPMC ke hospital swasta mana pun, depend pada cara kelahiran anda. Kalau u all tak ada masalah apa-apa memang ok bersalin kat swasta. Tapi kalau ada masalah better ke kerajaan aje {ayat cedok dari misi klinik kerajaan}.


Maybe that time nasib tak menyebelahi aku.

2 Comment:

mzhany said...

adakahyang sipi sipi nampak azie cerita dulu tu ker...hihihi

Azi said...

itu drama apa ntah hany..yg nora elena xjupe lak dia...