23 October 2011

Baju baru versi Angry Bird

Jumaat hari tu, my doter dapat selai baju baru dari mak ngah dia. Baju apa lagi kalau bukan baju gambar angry bird.

Sana sini kan orang duk sibuk dengan burung garang ni. Aku tak amik port pn pasal binatang ni. Game dia ker, orang duk jahit felt muka dia ke...

Tak amik tak amik port pun dapat juga selai baju free. By the way thanks.

My doter bukan main suka lagi. Testing testing terus di pakai bawa ke tido.

No comments:

 
Copyright by Aziazidah