Expired date ubat-ubatan baby

Selepas cucuk 1 bulan, 2 bulan, 3 bulan, 4 bln skip and ini bulan yang kelima. Pi klinik pakar kanak je skrg ni. Klinik kerajaan dah lama aku pandang sepi sejak hakeem bermasalah berak selama dua bulan.

Macam biasa, inject kali ni rabak seratus tiga puluh hinggit.


Sib baik boleh claim dengan opis mr.edy. Doc standartla tanya soklan soklan ni. baby ok? ada masalah? sihat? dan terkini sudah bagi makan blom? and sebelum keluar last inject ada demam x? off course hakeem kuat jadi tak demam la doc.

Oklah macam itu, tak payah amik ubat, jimat duit. Ubat hari tu boleh pakai lagi.

Boleh ke doc?. 
Serius aku tak tahu ubat tu masih boleh guna. Sebab sebelum ni ada doc. cakap pas 2 bulan dah tak leh guna. Rupanya kalau tak buka lg boleh simpan sampai expired date. Dan kalau dah dibuka boleh guna tak lebih dari enam bulan. Info yang berguna. Thank dr. Deng.


 insyaallah harap harap inject kali ni tak demam ye sayang. 
Update his lilitan kepala: 42cm, panjang: 66.8cm & berat : 7.8kg

1 comment:

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

cepat sembuh ye yayanggggg...sian mama tu.... feninnnnnn

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY