24 October 2011

Free baby t-shirt with Drypers


Sejak tahun 2009 (tahun kelahiran my doter) i'm be a loyal customer with dyrpers. Dryper really-really suitable for my doter and my son. Walaupun dah berat dryper yang diorang pakai tapi bontot tetap maintain tak de rash ke apa.

Time pregnant sofea dulu memang aku tak retilah nak beli lampin pakai buang brand apa. Time tu aku just pick brand fiffy. Pilih brand ni pun sebab nampak member pakaikan ke anak diorang. Diorang kata better beli murah-murah je. Kalau murah tapi tak berkualiti pun tak guna, right?

Seminggu pakai, bontot sofea dah merah-merah. Then my mom in lawlah yang syorkan brand drypers ni. Walaupun dah 60++ tapi pandai betul dia. Zaman dulu mana pakai lampin pakai buang. Dia pandai dan tahu mesti melalui penjagaan cucu-cucu yang lain. Itulah beza orang yang dah beranak dan bercucu.

Walaupun kat tv sekarang ni sibuk promosi brand Pet Pet ala yang si noor khairiah jadi tukang jurucakap tu tapi aku setia pada yang satu. Even orang kata Mamy Poko the best one, i'm still with dryper. Rabaklah nak pakai mamy poko, mahal skit kan...last last ke tong sampah jugak. Better gunakan yang murah at the same time berkualiti jugak kan.

Lately yang paling aku suka dengan dryper ni diorang selalu bagi free gift dalam bungkusan size S60, M84, L72 & XL60. My doter use size XL dan my son size M. So sekali beli terus dapat 2 free gift.

inilah free gift terkini dari drypers. Sesuaikan tuk boy and girl?. T-shirt ni just nice je ke badan my doter. Nak pakaikan ke my son besar sangat.

0 Comment: