Friends, need your help

My doter already 2 years on ten ten october yang lepas. Aku nengok posing pun dah makin pandai bila disuruh. You all rasa bergaya tak my doter base on gambar kat atas tu.

Aku rasa dah lah pandai bergaya, comel lak tu. Tu pasal aku sibuk nak masuk peraduan gaya adik di PA&MA. Hi3...puji sendiri....




So need you helplah friend to vote my doter if you all rasa Aizara Nur Sofea binti Mohd Zaidi ni pandai bergaya dan comel. Boleh undi my doter di LINK ini. Tapi kalau rasa ada adik-adik yang lain lebih bergaya boleh jugak undi diorang ye.

Pemenang gaya adik bulan ini di adili based on 30% from your vote and 70% from juri professional. Undian anda-anda semua amat-amat diperlukan serta dihargai. TQ.

3 comments:

Aku-Enot said...

salam..Akak dah undi..Semoga berjaya..:-)

mzhany said...

ok dah undi....gerammmm tgk sofea...

Azi said...

Tq tq

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY