18 November 2011

Buat blog merugikan

Itu kata Mr. edy. 2 3x jugak hari ini dia menyindir aku. Hias blog dengan rama-rama (blog sapelah yang dia baca tu), buat pose sana sini. Tak de pekdah. Merugikan masa.

Pastu cakap nape redmummy tu glamor? Sebab nama blog dia pun dah mengujakan. Bagi aku apa yang mr. edy tahu pasal blog? Email pun jarang sekali bukak.

Kata mr. edy baik tumpukan perhatian pada bisness transportation dia. Lagi menguntungkan kalau concentrate. Suh aku jadi promoter le tu.

Oklah, aku akui bila aku tumpukan pada bisness kami hasilnya memang alhamdullih meningkat. Dan pasni aku akan selalu support mr. edy punya bisness.

Jadi masa dengan blog kena dikurangkan. 1st anak and 2nd bisness my goal now.


note : hari ini accident kena kuarkan duit tapi Allah itu Maha Pemurah beri kami rezeki yang lain pula. Alhamdulillah.

2 Comment:

PUANSTOBERI said...

kengkadang mmg rasa membazir je blog2 ni. lps tu dpt duit NN rasa cam eh, dpt duit dari hasil jaja cerita plak. Tp... tak serik... da minat menulis, nak wat camno. Hihi.

Azi said...

bila dpt duit sukakn.. cerita yg ok2 xpe jgn dalam kain baju dan yg buruk2 dah ler..