09 December 2011

Bila benarkan anonymous berkata-kata......

Korang prefer komen korang kena approve dulu, auto publish, anyone can comment or register users?. Aku auto publish, anyone can comment & notification by email. Senang kot cam tu. Saper-saper pun boleh komen.

Bukan blogger pun boleh komen. Bolehlah aku tahu pandangan dan pemikiran orang luar tentang artikel @ entri kita ni. Aku outstanding. ececeh...

Dalam seminggu dua ni bukak nuffnang tengok analytics banyak na keyword pasal pemansuhan gred 1 - 16. Itu mesti orang gomen yang search tu.

Apa dah diluluskan ke pemansuhan ni? Pekeliling dah keluar ke apa?. Lama sangat dah aku tak kerja almost 8 bulan banyak yang dah ketinggalan. Pasal naik gaji 2012 pun tak begitu alert...

Kalau sesiapa yang sensitif takyahlah kasi anyone boleh komen. Hari ini tengok komen anonymous ni terasa jugaklah. Sure dia orang gomen dengan jawatan N1 a.k.a Pembantu Am Rendah.

Kalau nak di listingkan why diorang different dengan N17 memang banyak. Tapi kalau melayan anon pun takde kesudahnya. Siapa dia pun tak tau...

Jadi itulah sebab blogspot bikin macam-macam kekdah publish komen, ye dak...

2 Comment:

PUANSTOBERI said...

Sbb tu lah kat blog Reen tak mesra 'komen' sgt, pasal menda2 ni lah. Malas nak sakit2 kepala pikir komen dari anon. sbb dulu kat blog lama - blogdrive- sesapa leh komen. Mmg ada je komen hampeh, so skang mmg takdak la dari anon ke mak enon ke, even chat box pun takdak. Abis citer.

Azi said...

itulah... azi ni konon2 friendly gitu...kih kih kih