Free Hot Ticket Maxis Giveaway WINNER

Dengan ini di umumkan 5 orang pemenang Free Hot Ticket Maxis Giveaway.

Farhana Nizam
 email : huduhtapicute@yahoo.com

YANA PINKY
 email : sweetgurlz98@ymail.com

 
una ped0ra
email : unafreestyle@yahoo.com


 abazilah
email : ?

  
Aqilah Ishak
 email : ?


Dan hadiah tambahan RM 10 X 1 keping HOT TIKET MAXIS untuk dua orang.

1. ckYn Hashim
email : ckyn_hashim@hotmail.com

(Di pilih kerana merupakan peserta pertama yang join GA ni)
* ckYn Hashim ni link blognya bila me try nak masuk dah remove. wujud lagi ke ni?



2. nurulizzatie
email : nurul_zact@yahoo.com


(Di pilih kerana menulis entry yang menarik)




Di sini me ucapkan bebanyak terima kasih pada semua yang sudi menyertai. 
Pada yang tak bertuah boleh cuba next time kalau me buat GA lagi ye.

Di sini juga me nak bagitau terdapat dua pertukaran iaitu proses cabutan dan hadiah.

Pertama me tukar cara cabutan sebab sangat bz nak menulis dan menyuruh my doter mencabut undian. Jadi me guna random.org je, senang.

Kedua me terpaksa tukar hadiah hot ticket RM 8 kepada RM 10 kerana stok hot ticket RM 8 dah sold out. Nilai yang baru me ganti ialah RM 10 X 3 keping hot ticket = RM 30. Kurang 2 ringgit. Sory sangat-sangat yea pada para pemenang bertuah...

Last sekali pemenang bertuah sila komen dibawah ini sebelum me emailkan no serial hot ticket anda. Nak pastikan u all masih bernafas. hihihi...

Pada 2 orang pemenang bertuah yang masih tak bagi email tu sila tinggalkan email anda sekali.

Jika masih tak reply dalam seminggu ni me akan buat cabutan lain.

9 comments:

♥nurulizzatie♥ said...

hahaha. saya dapat ke? tak percayanyaaa! haha. thanks alot awak. yeay! nway, keep in touch, awak. :D

kakngah said...

tahniah pd semua yang menang...

Arol Mubin said...

Masih belum bertuah. Apa pun, tahniah kepada para pemenang! :)

una ped0ra said...

alhamdulillah . macam tak pecaye ini rezeki sy :)

abazilah said...

Thanks. Baru perasan. Emel saya : purplishobsession87@yahoo.com

CkYnHaShiM said...

time kasih azi...wujud g..tp tukar link..nasib jumpe cari kan..hehehe..mekasih bebanyak tau.. ;)

Farhana Nizam said...

Alhamdulillah menang . Thanks kak azi :)

Azi said...

semuanya sy dah email kod hot ticket...tahniah ye semua..

AQILAH ISHAK said...

ya allah saya tak tuntut hadiah :(

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY