Contest

Free Photoshoot at Poh Kong, Plaza Alam Cental Part 2

Aku amik package family sebagai tambahan. Kena bayar skitlah. Dah alang-alang berphotoshoot. Nak harap aku jejak kaki ke studio memang tak akan adalah.
Hanya aku, hakeem & sofea yang beraksi. Mr. edy cam biasa semuanya tak nak.


Semua action rekaan sendiri. Camera man langsung not helping us walaupun tahu aku tak pandai beraksi. Sebab diorang tak nak guide lebih-lebih takut aku tak jadi nak amik gambar ni nanti. 

Gambar rupa cam ayam.

 

Apsal ko kakak. Pejam rapat mata tu. Kalau mama yang jadi camera women pandai je ko beraksi. Ni muka dah macam apa dah ni... but i like hakeem face.



Seriously not worth it. Kena bayar 80 hinggit utk dapatkan cd gambar Part 1 dan 2 plus 1 gambar di touch up dan di print out. 

Free hanya tuk makeup + self snap shoot + hard copy. 
Nak lebih-lebih bayar la.


Mana de benda percuma dalam dunia ni. Masuk tandas pun kena 30 sen. 
No thank to trend image.

1 comment:

♥nurulizzatie♥ said...

kak azi. sye baru baca komen akak. dah terlepas GA tuh. :( haha

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY