27 December 2011

Siapa cepat dia dapat

Pengumuman kepada peserta-peserta GA yang duk meroyan nak dapatkan hot ticket maxis free, ini aku nak habaq ada dua orang lucky winner yang tak nak claim hadiah depa.


Jadi hadiah tu aku nak kasi kat orang lain tapi aku malas buat cabutan. Kalau buat cabutan mesti ada yang frust tak dapat. So kalau sesiapa yang betul-betul nak hot ticket korang kena berusaha sikit.


Korang kena pantas klik butang komen tu, automatik hot ticket maxis jadi milik korang. Suka tak suka tak? Jangan lupa tinggalkan email korang sekali. Malas aku nak check email korang kat entri yang lepas.


Hanya dua pengomen terpantas akan memenangi hadiah tersebut. Di ingatkan hanya komen melalui blogspot je tau. Komen FB tak layan dan tak layak ok. Dan pengomen hendaklah orang yang belum pernah memenangi sebarang hadiah lagi. Bagi chancelah orang lain plak menang ye...


Cepat cepat komen...dua orang terpantas, tercepat dan tertangkas komen akan dapat 3 keping X RM10 hot ticket maxis.

8 Comment:

mieraa mohamad said...

saya nak!!! bagi saya ye?

email : miemiera18@yahoo.com

AtyraAqilah said...

Kita nak :)

email : tieraqiela96@rocketmail.com

Puteri Auni Kamaruzzaman said...

Auni !

puteriauni_cute@yahoo.com

Mahfuzah Abdul Hadi said...

fuza nak !!!

i.garu@yahoo.com

Ahmad Fazren said...

nak leee
fazren99@gmail.com

Qurratu Ainn said...

nak juga !

qurratuainn94@ymail.com

Azi said...

tahniah to mieraa & atyra...
yang lain sory sesgt ye...

AtyraAqilah said...

Thanks sis Azi :)