05 February 2012

IntaNBerliaN's First Giveaway


Dah lama tak join contest/giveaway. Sebab kalau join selalu tak bertuah. Tapi hari ini lepas jalan-jalan makan angin kat belog kawan-kawan terjumpa giveaway yang sangat mencabar ini.

Nak tahu kenapa ia sangat mencabar? Sebab korang perlu membuat lawatan ke 20 laman web penganjur. Bukan itu sahaja korang juga perlu pergi ke blog, blogshop dan fanpages penganjur yang jumlah keseluruhan link kalau tak silap ada dalam 30+-.

Berpinar mata guwe. Entry ni aku dah peram dua tiga hari jugaklah sebelum publish sebab nak penuhi syarat-syarat yang ditetapkan oleh penganjur.

Pada yang suka bercontest montest dan bergiveaway meway kalau nak sertai giveaway ni bolehlah klik link di bawah untuk maklumat lanjut atau klik pada banner di atas.


Jangan lupa terjah cepat-cepat sebelum  29 Februari 2012 okeh.

Opps, masa nak publish entry tu jangan lupa pastikan semua link penganjur telah di taip bagi melengkapkan penyertaan korang tu. Nanti kalau tak lengkap syarat penyertaan kena reject pulak. 

  1. Blog House of Pines Boutique
  2. Blog The Bag Galore 
  3. Blog Gojez Houz  
  4. Blog butikpinkku
  5. Blog MIz IrYa Boutique 
  6. Blog Scarf Sweethoney
  7. Fanpage Fashion Twister
  8. Blog Pretty Lens Store 
  9. Blog Shuhadah Bajuibu    
  10. Blog BabyIbu
  11. Blog Coklatmanis2u
  12. www.dewi.me
  13. Fanpage SUKA Collection
  14. Blog NADICRAFT
  15. Blog Herba Tihara
  16. Facebook Moe Closet
  17. Blog InDiana BouTiQuE
  18. Blog Cik Pingu
  19. Blog QasehnyaRania
  20. Blog Fieda Rafli
Harap-harap ada luck menang salah satu hadiah yang ditawarkan.

3 Comment:

IntaNBerliaN said...

Thanks join..

Good luck tau! :-)

penatkan menjelahah kesemua sponsor..hihii

btw, moga ada rezeki utk awak :-)

follow sini ;-)

MaryaYusof said...

Good Luck dear :)

IntaNBerliaN said...

aS SALAM..

nANTI BAGI DETAIL YER.. :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/03/pemenang-intanberlians-first-giveaway.html