Contest

Apabila aku pulak jadi customer lori sewa

Hari ini seharian hati rasa panas jer. Awal-awal pagi aku dah on PC sebab nak cari lori sewa 1 tan. Haa, mesti korang pelik kenapa pulak aku nak cari lori padahal aku pun ada memberi perkhidmatan lori sewa.

Sebabnya lori aku busy. Jadi bila regular customer mintak tolong sangat nak hantar barang terpaksalah aku arrangekan lori lain.

Korang kalau nak guna lori baiklah cari awal-awal. Kalau driver lori ni tahu nak hantar barang urgent memang diorang akan hentam kaw kaw punya.

Tadi aku dah kena, nak hantar barang ke satu tempat je pun, dekat pulak tu diorang nak RM 450. Ko giler apa. Agak-agaklah kan. Siap cakap ni barang urgent kan. Lori 3 tan pun tak semahal tu. Sib baik ai expert dalam bidang ni.

Itu belum lagi cakap ya ampun kurang ajar sungguh. Kalau tak boleh nego pun jangan lah nak meninggi-ninggi suara. Customer always right tau!.

Taubat dah lepas ni nak call diorang ni. Tak ada dah aku nak deal-deal dengan orang-orang cam ni. Rasa nak nangis tau.

Tapi u all kalau nak sewa lori jangan lah taubat dan segan call mr. edy pulak tau. Mr. edy layan bebaik jer...kih kih kih...

1 comment:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Azi...perangai pelanggan ni mmg mcm2.mahainya RM450..meh sewa lori HB k.atie..murah jer..hihi

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY