26 April 2012

Free Gift t-shirt 'Minggu Saham Amanah Malaysia'

Posisi depan.
Posisi belakang.

Kita bukan nak jual baju tau. Baju ni aku dapat masa aku masukkan duit ASB dekat PNB, Shah Alam hari selasa hari tu. 

Kalau nak masukkan duit dalam ASB boleh jer kat pejabat pos, CIMB, Maybank atau RHB Bank. Tapi sebab aku nak buat buku ASB mr. edy yang hilang kenalah pergi jugak mana-mana cawangan PNB. Yang paling dekat dengan rumah kat Shah Alam ni ha je lah.

Bila dah selesai urusan masuk duit, abang kat kaunter cakap pergi kaunter hujung amik hadiah. Rupanya sekarang ni tengah berlangsung Minggu Saham Amanah Malaysia. Tak tahu pun aku. 

Nasib baik masukkan duit kat sini. Dapatlah rezeki t-shirt selai. Sebabkan t-shirt ni saiz XL dan maybe ikut saiz orang putih kot. Besar nak mampus. 3X jengkal tangan aku. Terus aku bagi dekat kakak aku. 

Actually buku ASB mr. edy tak dapat buat lagi sebab kena photostat I/C dulu. Then mr. edy malas dah nak pergi balik patah balik. Terus kitaorang buat urusan yang lain pulak. 

Tapi ok lah dapat jugak masuk duit dalam bank. Dapat t-shirt selai dan dapat bersedekah lagi. Alhamdulillah. 

Kalau korang nak hadiah cepat-cepat pergi PNB. Menabung dan dapatkan free gift. Free gift ni berbeza berdasarkan amaun yang korang masukkan. Yang aku perasan ada hadiah tabung. Yang lain tak sure pulak.

4 Comment:

IntaNBerliaN said...

best dah tu menabung dpt t shirt..hihii

Anonymous said...

Hey! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine Optimization?
I'm trying to get my blog to rank for some targeted keywords
but I'm not seeing very good success. If you know of any please share.
Thanks!

Feel free to surf to my website; Test Bank Economic

Anonymous said...

You actually make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be
actually something which I think I would never understand.
It seems too complicated and very broad for me. I'm looking forward for
your next post, I'll try to get the hang of it!



Here is my website :: Test Bank Economic

Anonymous said...

This is very interesting, You are a very skilled blogger.
I have joined your feed and look forward to seeking more of your wonderful post.
Also, I've shared your web site in my social networks!


My web site; Solution Manual