26 April 2012

Free Gift t-shirt 'Minggu Saham Amanah Malaysia'

Posisi depan.
Posisi belakang.

Kita bukan nak jual baju tau. Baju ni aku dapat masa aku masukkan duit ASB dekat PNB, Shah Alam hari selasa hari tu. 

Kalau nak masukkan duit dalam ASB boleh jer kat pejabat pos, CIMB, Maybank atau RHB Bank. Tapi sebab aku nak buat buku ASB mr. edy yang hilang kenalah pergi jugak mana-mana cawangan PNB. Yang paling dekat dengan rumah kat Shah Alam ni ha je lah.

Bila dah selesai urusan masuk duit, abang kat kaunter cakap pergi kaunter hujung amik hadiah. Rupanya sekarang ni tengah berlangsung Minggu Saham Amanah Malaysia. Tak tahu pun aku. 

Nasib baik masukkan duit kat sini. Dapatlah rezeki t-shirt selai. Sebabkan t-shirt ni saiz XL dan maybe ikut saiz orang putih kot. Besar nak mampus. 3X jengkal tangan aku. Terus aku bagi dekat kakak aku. 

Actually buku ASB mr. edy tak dapat buat lagi sebab kena photostat I/C dulu. Then mr. edy malas dah nak pergi balik patah balik. Terus kitaorang buat urusan yang lain pulak. 

Tapi ok lah dapat jugak masuk duit dalam bank. Dapat t-shirt selai dan dapat bersedekah lagi. Alhamdulillah. 

Kalau korang nak hadiah cepat-cepat pergi PNB. Menabung dan dapatkan free gift. Free gift ni berbeza berdasarkan amaun yang korang masukkan. Yang aku perasan ada hadiah tabung. Yang lain tak sure pulak.

1 Comment:

IntaNBerliaN said...

best dah tu menabung dpt t shirt..hihii