Contest

Posmen datang hantar hadiah IntanBerlian First Giveaway

Petang tadi my sister datang rumah hantar sampul surat yang tertera nama aku dengan tulisan tangan. Aku tak dengar bila masa posmen datang.


Memula tengok sampul surat, ingatkan member hantar kad kahwin. Sekali tengok di belakang sampul surat tertulis IntanBerlian's First Giveaway.


Bila keluarkan hadiah tu my sis kata itu je yang ko dapat. 


Aku : Iyelah itu pun nasib ada orang nak kasi hadiah saguhati. Kalau tidak memang langsung tak dapat apa-apa pun. 


Kalau aku join giveaway/contest based on random/cabutan, memang selalu tak ada luck. 


By the way big thank to IntanBerlian atas hadiah flower h/p strap tu .


* Mungkin nak sangkut kat anak kunci, sbb tak sesuai letak kat my hp.

7 comments:

mzhany said...

cantik bunga tu, a'ah azi mcm xsesuai jugak letak kt hp. hihi

Mr. E'raz Fadli said...

Daripada segmen blog Mak Dara.. Baru sempat blogwalking..

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/

Momma AA said...

wow.. bertuahnya Azi.. momma pun x pernah menang GA.. apa2 pun x pernah.. Cabutan bertuah kat ofis pun x pernah kena.. huhu.. sungguh x bertuah la momma ni kannn..

tahniah azi.. :))

IntaNBerliaN said...

sama2.. xpa.. mana tahu kot2 lps ni ada rezeki azi menang GA lain pulak.. :-)

amercorner.co.cc said...

untunglah ada hadiah :D follow blog ini

Azura Mendezz said...

Yey!Baru laaa dapat follow setelah berhari2 Cik Mendezz on9 via phone..
sorry erk lambat sikit..nice blog! =)

http://azuramendezz.blogspot.com/2012/04/akhirnya-d.html

Marya Yusof said...

As salam Azi,

Wah, tahniah! Saguhati pun hadiah jgkkan... bestnyeee... Syukur kan :)

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY