Contest

2nd Update : Tajuk & Nama Penulis Novel Terpakai yang Hendak Dijual

UPDATE : SEMUA NOVEL TELAH SOLD OUT


Hari ni nak update tajuk dan nama penulis novel yang aku nak jual. 10 novel terpakai yang pertama dah habis dijual semuanya. Kali ini nak try jual 7 buah novel lagi.

Actually dah ada customer sebelum ni yang booked certain-certain novel. Nampaknya permintaan terhadap novel terpakai ni sangat tinggi. Tak sangka aku. Novel yang dah sold out pun masih ramai yang tanya nak beli. Tapi apakan daya tak kanlah ai nak beli novel yang sama sampai dua tiga kan.

Okeh pada yang berminat dengan novel terpakai yang aku listingkan ni bolehlah roger-roger yea. Kalau nak baca sinopsis belakang novel bolehlah baca disini  http://antiqueshopp.blogspot.com/.


But novel-novel kat bawah ni aku belum update sinopsis lagi. Publish kat sini dulu, exclusive tuk u all yang ternanti-nantikan novel terpakai ni. Macamlah ada yang menanti :P


Penerbit : Alaf 21 Sdn Bhd :
1. JENDELA HATI - AISYA SOFEA (BOOKED)
2. TIADA LAGI MIMPI - SHARIFAH ABU SALEM (BOOKED)
3. HANYA DIA TAHU - ALEYA ANEESA
4. ADAM & HAWA - AISYA SOFEA (BOOKED)

Penerbit : KarnaDya Solutions 
1. KAU LAKSANA BULAN - AINA EMIR 

Penerbit : Creative Entreprise Sendirian Berhad 
1. ANGIN DINGIN DARI UTARA - SITI HAZNEZA ABDUL HAMID 

Penerbit : NHF Media Corp Sdn Bhd 
1. GELORA KASIH - LINA FARHANA


*Marilah membaca. Membaca itu jambatan ilmu

5 comments:

Riena Haiqal said...

macamana nak order novel ni... macam best jer tajuk gelora kasih tu... :)

Azi said...

riena confirm nak ker? riena boleh email azi edyeda@gmail.com. kita berhubung guna email senang.

IntaNBerliaN said...

wah.. mesti ramai berebut nk beli ni.. msti cpt je hbs jual :-)

Marya Yusof said...

As salam Zie,

Kalau kita kat Msia ni dah lama dah rembat... Kalau post ke sini tak berbaloi Zie... :(

Semoga selamat terjual semuanya ye... All the best! :))

Anonymous said...

salam,, saya nak tanye novel angin dingin dari utara still available? contact sy di 0177113165

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY