Contest

Jom bercuti di Genting Highland

Siapa suka pergi Genting Highland? Aku dulu suka pergi. Zaman remaja dulu dulu. Tapi pas kawin memang dah tak pernah pergi dah.

Tahu tak sekarang ni Genting Malaysia Berhad tengah buat promotion. Kalau korang suka pergi genting inilah masanya. 

Sepanjang bulan September dan Oktober untuk certain-certain date harga sebuah bilik Standart Room di First World Resort hanya RM48nett / 4,800WP / RM28nett + 2,000WP per room per night. Bilik sahaja ok. Murah la tu kan?

Yang WP tu point. Kalau kita menginap kat mana-mana hotel di bawah resort world genting dapatlah kita kumpul WP tu. Sebelum tu kena daftar dulu sebagai worldcard member dulu. 



Untuk maklumat lanjut boleh lawati laman web Genting Highland Resort.

3 comments:

Riena Haiqal said...

sangat2 murahla.... ingat nak g bercuti kat semenanjung bulan oct ni tapi tak jadi..kalau tak bole la g genting...

IntaNBerliaN said...

hubby sy xsk g tmpat camni.. tp sy sk..heheh

Azi said...

riena haiqal: apsal xjadi plak, xpe selalu je genting ni buat mcm2 promosi..

intanberlian: my husband pn xkasi pi tmpt ni sbb anak masih kecil. klu x dah rembat dah satu bilik...kih kih kih..

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY