23 May 2012

Last First Novel

Apa tajuk entry ni. Dah last pastu first pulak. Tajuk novel siapa ni?

Bukan tajuk novel sesiapa pun. Cuma nak menyatakan syukur 10 novel terpakai pertama yang aku promosi untuk jualan dah habis terjual. Alhamdulillah......

Dan yang paling tak sangka customer terakhir yang beli novel terpakai aku tu adalah follower blog aku ni.

Kiranya tak sia-sia aku mempromosi novel terpakai ni dalam blog. Ada jugak yang berminat.

Dan follower aku tu tak lain tak bukan adalah ecadwinkyasha, follower yang ke 200 aku. Terima kasih eca.


*Membaca itu jambatan ilmu. Second edisi akan dilancarkan dalam masa terdekat :-) ...

5 Comment:

ecadwinkyasha said...

xsabar tunggu novel tu sampai.hehehe.harap2 sampai dlm minggu ne.selalu pos ne klu dri semenanjung xlama juga klu guna alamat dkt uma sewa.klu guna alamat parents adalah seminggu juga baru sampainya...hehehe


akak,nmbr pos daftar tu tak exist bila cek dekat website pos malaysia.akak salah bgi rasanya.

Marya Yusof said...

As salam Azi,

Wah, dah jd tokey novel terpakai skrg! Bagus betullah kamu ni... Drpd terbiar elok dijual kan :))

Riena Haiqal said...

Syukur alhamdulillah..
kalau ada lagi jangan lupa update kat blog lagi k.. :)

Pink Lavender said...

salam puan azi
makneng follow kamu
jom follow makneng

IntaNBerliaN said...

wah bagus ni.. alhamdulillah.. laku + maju bisnes :-)