26 June 2012

Barbie & The Three Musketeers

Dulu sofea suka tengok citer upin dan ipin sdan boboi boy. But now sofea dah mula layan cerita dongeng inggeris zaman purba kala tu. Ala citer cam Rapunzel, Cinderalla, Snow White tu. Dah nama perempuan kan....

Alkisah kenapa sofea mula bertukar ke cerita macam ni sebab aku dah tak tahan nak beli cd upin ipin dan boboi boy. Mahai.. Satu RM 18.90. Pastu tak sampai sebulan dah sangkut sangkut..

Bukan sebab cd yang aku beli tu cd pirates. Tapi sebab tangan sofea suka benar scartch itu cd. Dah tu citer boboi boy bukan bagi pengajaran kat budak-budak. Banyak bergaduh je lebih.

Masa nak beli kat Giant hari tu, sajalah aku tunjuk cd Barbie & The Three Musketeers kat sofea. Terus dia berkenan. Harga pun quiet ok. RM 9.90. Citer ni pun best. Siap aku ngan mr. edy pun melayan sekali.

Then aku tambah beli lagi satu cd citer Tom & Jerry. RM 9.90. Ha.. kan harga sama tapi boleh dapat dua cd tu. Cd Tom & jerry ni mr. edy request. Balik rumah pasang puas  hati sebab sofea pun suka. Siap tergelak sorang-sorang lagi.

Dalam case ni ada 2 cd. kira satu cd 5 hinggit la kan....


* Sekarang semua barang mahal-mahal. Kena berjimat cermat. Dah lah ai tak kerja la ni....

2 Comment:

Riena Haiqal said...

barbie, kartun kegemaran saya juga ni.. pandai sofea yer.. :)murah juga yer.. :)

IntaNBerliaN said...

a'aaa skrg ni nk kne berjimatkn.. semua mahal2... :-)