Contest

Perkhidmatan apakah ini?


Ada ke perkhidmatan hisap t*t*k kat Malaysia ni? Geli geleman aku bila bukak akaun nuffnang nampak keywords cam tu.

Aku dah try google, alhamdulillah tak ada dalam senarai pages pertama. Mungkin sebab blog ni ada story pasal penyusuan susu ibu tu yang ada istilah menetek bagai kan.

Bikin malu ai sahaja....

8 comments:

Riena Haiqal said...

mak ai.. terkejut saya baca perkhidmatan tu.. bahaya gak tu.. tapi mungkinitu adalah khidmat cara2 penyusuan susu ibu.. :)

ummi_norseha said...

eh2 ada jg perkhidmatan cm nie...tp dlm dunia siber skrg bnde2 cm nie dh di pndang ringankn...jom follow ibu kt twitter @IbuUmmi nnti ibu follow Azi blik yer

Amirul said...

ada yg desparate nakkan orang hisap dia la tu..siaan

Marya Yusof said...

As slam Zi,

Apalah yg difikirkan oleh org yg mengoogle tu ek? Geli geleman gak! Tp manatau sbnrnye die mencari org yg boleh menyusukan anaknye kot... Jd ibu susuan utk anak die ke? errkkk... masih ade ke di zaman ni ek? ermmmm...

IntaNBerliaN said...

adoi laa... ada pulak khidmat tu yer...

a'aaa sy pun rs psl penyusuan :-)

Eca Dwinky Asha said...

hahahaha..apakah perkhidmatan itu?!.wakakaka

Eca Dwinky Asha said...

hahahaha..apakah perkhidmatan itu?!.wakakaka

izz iizza said...

ishh apa ker hal nya nih..

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY