Popia Goreng Inti Serunding Ikan Sardin Kuih Raya Pilihan Saya

Kalau hari raya biasanya aku akan suka beli dan makan kuih yang garing-garing dan rangup. Contohnya kerepek, rempeyek, kacang-kacang & etc. Aku tak berapa gemar kuih yang bertepung berbutter ni.

Tapi sejak kawin ngan mr. edy, dah bertambah satu lagi koleksi kuih raya kegermaan aku. Mr. edy suka makan kuih popia goreng. Dulu sebelum kawin aku jarang beli popia ni sebab mahal. Setoit kecik pun dah 6 7 8 hinggit.

Tapi sekarang aku dah tahu dimana nak beli popia goreng ni. Selain harga yang berpatutan, rasanya pun quiet nice. Korang kena cuba tau...

Ha.... inilah popia goreng. Intinya diperbuat daripada ikan sardin. Home made. 100% buatan orang Dungun, Terengganu. 

Actually adik ipar aku yang buat. Kih kih kih... Tolong promote.



500 gram = RM 16.00.



Tapi kalau beli 1 kg = RM 30.00 sahaja.

Kalau kat luar normally harganya dalam RM33 and above.

Sesiapa yang berminat bolehlah roger-roger untuk tempahan.

Boleh email kita kat edyeda@gmail.com atau sms 019-2033086.

Harga tak termasuk postage.

Cash on delivery (COD) area PUCHONG/PUTRAJAYA/BANGI.

Cuba jangan tak cuba ^____^

4 comments:

Marya Yusof said...

As salam Azi,

Hish...kalaulah boleh tempah! huhuuu...

*Thanks ye Azi, jgn lupa tau! Tapi dgr suara jelah live on phone... :))

Riena Haiqal said...

wah dah lama tak makan popia goreng ni... murahnya kan.. (^_^)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Azi.Biras k.atie pon biz minipopia gak..tp inti serunding ikan bilis.

IntaNBerliaN said...

kalau dh start mkn susah nk berhenti.. hihi

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY