Aduan/Maklumbalas dari SPR

Saya pilih untuk undi 

Saya pilih untuk undi

Saya pilih untuk undi

Saya pilih untuk undi

Highlight besar-besar untuk menunjukkan betapa berpatriotiknya aku. Sekarang ni semua orang sibuk cakap pasal pilihanraya. Mr. edy pun tak terkecuali

Mr. edy sibuk pasal tempat mengundi dia jauh nun kat Pengkalan Chepa. Walaupun sebenarnya rumah my MIL dan alamat dalam I/C mr. edy kat Tanah Merah. 

Satu hari tu mr. edy sanggup menunggu lama kat pejabat pos sebab nak tukar pusat mengundi. Tapi kerani pejabat pos tu tak nak tukarkan. Ntah sebab dah tak boleh buat pertukaran ke apa aku tak sure.

Bila mr. edy bising-bising setiap hari duk citer pasal tempat mengundi sampai sakit telinga nak dengar aku pun bukak la laman web SPR dan terus buat aduan.

Esok bukak email tengok ada msg dari SPR. Tengok bawah ni. So efficient...




Tapi kemudian aku check balik kat laman web SPR sampai ke hari ni tempat pusat mengundi mr. edy still dalam parlimen pengkalan chepa. Diorang belum update ke apa tak pasti pulak aku.

Hopefully bila nak mengundi nanti dah bertukarlah pusat mengundi mr. edy kat Tanah Merah sebab mr. edy kata banyak keistimewaan menjadi anak jati Tanah Merah, Kelantan yang dia tak dapat nikmati dek kerana masalah tempat pusat mengundi ni... 

3 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salamAzi..jgn lupa utk mengundi!

IntaNBerliaN said...

dorg x update lg kot.... kne tel tanya..

Riena Haiqal said...

harap2 dapat tukar la kan..
mungkin juga dorang lambat update..

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY