24 August 2012

Dapat 5 BE/CPUV sekaligus

Hari ni saja nak update pasal BE. Nak story pasal beraya rasa malas sesangat. Dan entri ni dikira pembakar semangat untuk terus berblog. :-)

Alhamdulillah dah dua hari tak bukak blog dan berhari-hari tak update blog, tup tup hari ni bukak akaun nuffnang tengok ada 5 BE @CPUV kat blog ni tengah on going. 


Amaunnya terpaksalah dihitamkan yea. Malu nak tunjuk sebab adalah dalam seposen dua. Kih kih kih...

Sebelum raya memang blog ni dah ada 2 BE yang sedang running and now still running lagi. 

Jadi sekarang blog ni ada 7 BE yang sedang menari-nari disini (",). Keseluruhan BE tahun 2012 dah lebih dari 15 BE. 

Tahun 2012 blog ni lebih murah rezeki nampaknya.... Amin.

2 comments:

Rohani Hashim said...

waaa sronoknya rezeki lepas raya ;)

Cho Zila said...

ala jelesnyer akak..
akak der gak BEni tapi tak sekencang ini...

 
Copyright by Aziazidah