14 August 2012

My First Customer

Semalam dapat sms dari member opis lama nak order porch bag. Nak buat letak brooch. Ala nak raya ni mestilah semua nak baru.

Actually sebelum ni pun dah ada yang nak order beg jeans ni. Tapi sampai sekarang design yang dia nak masih belum berlakar-lakar lagi.

Fyi, aku dah sedikit giveup sebenarnya nak buat beg daripada jeans ni sebab kainnya tebal. Bila tang yang kena lipat makin bertambah tebal kainnya. Susah nak jahit dengan mesin jahit cikai aku tu.

Maybe next time tak nak guna dah material jeans levis. Nak cari jeans yang jenis strechtable tu. Lembut sikit. Nak jahit pun senang.


Tada........Inilah hasil untuk tempahan pertama aku. My ex opis mate nak design macam INI. Tapi mana boleh sama dengan tuan rumah punya. hehehe.... Jadi aku tukar design jenis lain. Hopefully my ex opis mate suka.

Btw, aku tak amik upah pun. Bagi free jer. Next time kalau order lagi bolehlah nak letak harga.

Cantik tak? Rasanya kalau nak jual berapa agaknya harga yang patut aku letak?

2 Comment:

IntaNBerliaN said...

cantik!!

entah, sy pun xtau kalu bab2 harga ni.. :-)

izz iizza said...

cantik..kreatif ni..:)