16 September 2012

Period Kembali

Khamis lepas secara rasminya aku PERIOD kembali. Dah lama tak datang bulan. Mengandung 9 bulan  dan sekarang hakeem dah 1 Tahun 4 Bulan 2 minggu 3 hari kalau dihitung adalah dalam dua tahun. Lama tu...

And lama giler jugak tak beli pad. Sebelum ni suka beli jenama kotex. Tapi dua tiga hari ni aku pakai jenama libresse. Dapat gift masa beli apa ntah, tak ingat almaklum kisah dua tahun lepas punya. 

Rasanya libresse pun best jugak. Cari-cari kat mydin tadi tak ada pulak jenama libresse. So amik kotex je lah. Nak beli tadi pun rasa confius-confius je nak capai. Kemudian timbul pulak perasaan malu nak bayar. (",) 

Selalu beli pampers je. Kalau beli pamper rasa bangga sebab kita ada anak :-)

* Kalau u all suka brand apa?

3 comments:

Eca Dwinky Asha said...

selesa dgn kotex.hehehe

IntaNBerliaN said...

lmbt gak dtg yer.. sy dulu awai gk dtg walaupun full bf..

sy gna kotex...

Riena Haiqal said...

suka pakai libresse jer dari dulu lagi..
biasala tu kata doktor sapa2 para ibu yang masih menyusukan anak memang akan lambat datang haid.. macam kawan saya masa sama2 masuk wad hari tu dia tak sedar pun yang dia mengandung sebab dah lama dia tak dtang haid sebab mash menyusukan anak.. baru2 ni dia datang haid dan lepas tu disahkan mengandung 4 bulan..

 
Copyright by Aziazidah