Sana Sini Warehouse Sales

Hari ini aku nak share info mengenai Warehouse Sales yang akan dan sedang berlangsung sekarang. Ada dua warehouse sales yang aku aim nak pergi. 

Shopping kat Jualan Gudang memang menjadi kesukaan aku. Tapi sekarang aku dah jarang jejak kaki ke warehouse2 sales, semenjak jadual kerja mr. edy yang semakin padat. 

Nak harapkan aku pergi sorang dengan anak-anak memang tak adalah. Nak ngendong anak-anak sambil pilih barang kat Jualan Gudang, maunya anak kemana, ibu kemana, barang kemana. Memang tak sesuai pergi warehouse sales dengan anak kecik kalau tak ada orang nak tolong jaga anak.





Kamdar Warehouse Sale
From 27 Sep 2012 (Thu) - 1 Oct 2012 (Mon)

Enjoy discounts up to 70% at the Kamdar Warehouse Sale. 
Located at No 1, Jalan 241, Section 51A, Petaling Jaya, Selangor. 

Call 03-7877 4936 or 03-7877 4936 for enquiries.


Aduhai hari ni dah start Kamdar Warehouse Sale. Memang dalam hati teringin yang amat nak pergi jualan gudang ni. Sejak dua tiga menjak sibuk menjahit ni, bila dah ada jualan gudang macam ni memang sesuai benar kalau dapat terjah. Mana tau ada kain ela murah-murah bolehlah memborong. Tempat ni pun tak jauh dari rumah.





SimpySiti Warehouse Sale
From 5 Oct 2012 (Fri) - 7 Oct 2012 (Sun)

Enjoy discounts up to 70% at the SimpySiti Warehouse Sale at Kompleks PKNS, Shah Alam 
From 10am until 9pm


Kalau tak dapat pergi ke SimpySiti Warehouse Sales ni pun tak apa actually. Sebab memang aku bukan jenis yang bermake up. Mr. edy kalau nampak ada lincu, bluster ke apa-apa warna tercalit kat muka memang dia tak gemar. Teringin nak pergi sebab nak tengok suasana dan keadaan persekitaran je. Boleh gitu?..:-)

Tapi Kamdar warehouse sales tu memang my desire.... 


*mr. edy boleh ke teman?

3 comments:

IntaNBerliaN said...

kalu nak kuar dgn ank2 je mmg susah lah kan.. sbb dah confirm sesak kat situ nanti.. ramai yg serbu

Riena Haiqal said...

memang kalau nak keluar bawa anak2 huh semuanya akan hilang ntah kemana2.. minta teman Mr. Edy la jawabnya ye itupun kalau dia tak bz.. hehehehehe

IntaNBerliaN said...

singgah jumaat

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY