Happy belated birthday to you

Ya semalam hari jadi mr. edy yang ke-21 31. Kami sebaya. Tak ada apa-apa sambutan sebab semalam mr. edy kerja. Hari ahad pun kena kerja.

Bukan sebab kami duduk kat Kedah atau Terengganu. Kelantan cutikan semalam. Menang bola. Suka mr. edy...

Normal bagi kami sekeluarga hari sabtu dan ahad hari busy mr. edy. Kerja sendiri. Hujung minggulah hari yang memberi lebih rezeki buat kami.

Kat sini nak wish happy belated birthday to mr. edy. Dan ucap pun dah melalui sms semalam. Hadiah tak ada. Cuma boleh bagi kasih sayang sahaja. kih kih kih...

*mr. edy tak baca pun blog ni. :-p

5 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Azi..happy birthday tuk Encik suami ya.Semoag pjg usia & success dlm kerjayanya.Aminnn

Marya Yusof said...

As salam Azi,

Happy belated birthday buat Mr Edy! Moga diberkati usia & rezeki :)

Sempoi je ucapan...hehehe...

Hubby kita selalu je baca blog kite...kehkehkeh :p

PinkUmmi said...

Happy belated bezday to him

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

heppy belated besday to mr edy :)

QasehnyaRania said...

selamat hari lahir buat mr edy..yer

semoga panjang umur dan murah rezeki ..amin

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY