24 October 2012

Kasut baru anak-anak

Hari ahad lepas, ntah apa mimpi mr. edy belikan kasut untuk sofea dan hakeem. Biasanya kalau nak beli barang anak-anak mesti beli dengan aku. Mungkin sebab hari tu birthday mr. edy kot. Dunia dah terbalik sekarang eh. Siapa punya hari jadi dia yang kena bagi hadiah. kih kih kih...

Masa keluarkan semua kasut dari plastik hanya ada tiga pasang kasut sahaja. Untuk sofea, hakeem dan mr. edy sendiri. Aku punya? Sampai hati tak belikan untuk bini ko eh!


Selipar sofea. 
Buat pakai dalam rumah sahaja ni.
Lagi pun mr. edy beli silap size. Terkecik sikit.
Cantik, but lagi cantik kalau belikan untuk aku sekali.
Baru sedondon ngan anak dara aku.


Model tak berbayar ni pantang nampak kamera.



Fit di kaki mu sayang wlpn kecik. 


Dimana-mana sahaja mahu berposing.

Yang ini kasut hakeem. 
Sekali tengok cantik. 
Dua kali kali tengok macam kap lam ya nga... 
Bila dipakai memang cantik yoo...



Boleh buat kasut raya ni.

Pandai anak jantan aku pakai kasut sendiri walaupun jenis ada tali di belakang.

7 comments:

Momma AA said...

hahaha.. lawak la azi ni..
ayat2 azi cam bengang x dpt kasut jerk.. hahaha..
tapi biasa la kan.. hubby momma pun biasanya utamakn anak dulu.. pastu baru smpi kat wifenyer.. hikhik...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah dua bradik dpt kasut baru..sian mama dia xdapat hihihi....

Eca Dwinky Asha said...

suka tgk sofea senyum cmtu :)

Eca Dwinky Asha said...

done digi :D

Eca Dwinky Asha said...

done digi :D

nita said...

hihihi.. so sweet
tapi kalau beli untuk mama diorang sekali lagi sweet kann ^_^

IntaNBerliaN said...

hihii lupa kat is3 plak yer.. :-)

 
Copyright by Aziazidah