25 October 2012

Permintaan adik ipar

Order kali ni request dari adik ipar. 
Adik ipar mintak buatkan beg study dan h/p case untuk adik dia.
Ole-ole sempena raya haji ler tu. (^___^)

Beg study ni ramai betul yang berkenan.
Sebab beg ni multipurpose.
Boleh bawak pi jenjalan, letak telekung, pendek kata nak letak apa-apa pun boleh.

Bahagian depan.


Bahagian belakang aku letak poket dan reben.


Bahagian dalam macam sebelum sebelum ni ada tiga poket.


Handphone case.

Yang full jeans tu untuk adik lelaki.
Yang bunga-bunga tu untuk adik pempuan.

Thanks ina.....

3 comments:

Eca Dwinky Asha said...

akak...beg study tu harga dia berapa eh?...
terasa nk order lak,tpi design lain...ble x?.hikhikhik

nnti inform harga dlu ye.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cantik kak bag dgn h/p case tu..berkenan wani tgk hihi

IntaNBerliaN said...

cantiklah.. kreatif betoi..

 
Copyright by Aziazidah