01 November 2012

Dah ada pages

Yeay blog ni dah ada PAGES. Akhirnya siap jugak. Dah banyak kali tertangguh nak buat.

Uolls nampak tak perkataan My Gallery kat atas tu? Kalau nampak bagus.. Boleh klik  cecepat okeh.

Kat dalam situ semua terembed semua gambar hasil kerja tangan keras aku menjahit beg-beg jeans. Senanglah uolls nak tengok tanpa perlu cari di entry yang lama-lama. (kalau ada yang nak tengoklah). :P

Aku akan update dari masa kesemasa. By the way, aku tak letak harga tak situ sebab harga beg bergantung pada design dan kebesaran sesebuah beg.

Kalau nak tahu harga atau pada yang berminat dengan hasil kerja tanganku itu boleh email tanya-tanya kita kat edyeda@gmail.com ye..


* skrg tengah bz nak clearkan bilik jahit dan siapkan order.

2 comments:

IntaNBerliaN said...

baguslah azi.. makin maju bsnes.. :-)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

moga bisnes akak makin maju yer...gud luck :-)

 
Copyright by Aziazidah