30 November 2012

Milik siapakah sepasang kaki ini?

Siapa punya kaki yang sedang memakai selipar hitam bunga pink bersagat di depan.
*Anak-anak aku kalau beli selipar baru memang tak dan beberapa hari confirm habis jahanam...










Sofea?
Aduhai bukan sekali ni je hakeem pakai kasut kakak dia tapi dah berkali-kali. 
Aku duk perati je time dia nak pakai selipar, kalau ada pilihan antara kasut dia dengan kakak dia mesti dia pilih kasut kakak dia. 

4 comments:

Momma AA said...

hahaaa
azi.. adam pun sama..
suka pakai selipar eca..
sudahnya bgaduh yer..
huhu..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

hehehe dia pakai selipar munga2

Myra Jay said...

Alahai comelnyer kaki :D

Riena Haiqal said...

hahahahahah habis kasut kakak sofea dia pakai... (^_^)comel kaki Hakeem

 
Copyright by Aziazidah