13 November 2012

Saya nak jual, ada ke yang nak beli





Ini Ekzos Satria Neo CPS Standart. Mr. edy dapat daripada salah seorang customer dia dalam sebulan lepas. Customer ni dah tukar ekzos lain. Jadi dia bagi free je kat mr. edy. Katanya ekzos ni baru lagi.

Sebab kitaorang pakai kereta Sawi, jadi tak ada function pun dapat ekzos ni. So we decide nak jual murah-murah jer. Nak kasi clear store.

Act. hari tu dah dapat sorang buyer. Tapi bila try masuk kat kereta dia tak ngam pulak. So pada sesiapa yang berminat nak Ekzos Satria Neo ni bolehlah roger-roger mr. edy yea. Aku nak kecek lebih pun tak pandai sangat bab kereta ni.

3 Comment:

Riena Haiqal said...

ada kot... hehehe rezeki ada kat mana2..

IntaNBerliaN said...

moga ada yg berkenan.. :-)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ada kot..Insyaallah nanti ada la yg bertanya tu ;-)