27 November 2012

Ubat Gigi Colgate Total Percuma

Nak tanyalah uolls guna ubat gigi apa yer? Dulu aku guna ubat gigi colgate. Tapi pas ada isu boikot memboikot Israel terus aku bertukar jenama. One of product yang kita kena boikot a dalah ubat gigi colgate. Bukan McD je tau....

Now aku pakai ubat gigi jenama MUKMIN. Memula masa tukar ubat gigi, lidah aku rasa payau. Dah terbiasa dengan ubat gigi Colgate sejak dari kecik. Suka sangat dengan ubat gigi colgate ni. Patah hati bila orang suruh boikot.

Since dah dekat dua tiga tahun aku tukar ke jenama MUKMIN, aku pasrah je pakai ubat gigi Mukmin. But now aku rasa nak beralih angin ke brand COLGATE semula lepas dapat tahu colgate nak bagi sample colgate total 20gram free. Teringin pulak mulut ni nak rasa... Dasar suka barang-barang free... kihkihkih..
Korang nak tak sample colgate total 20gram percuma?
Kalau nak boleh clik iklan colgate yang ada kat blog ni. Bila nampak je iklan cam gini korang terus klik lelaju k...


Jom 'Experience 12 Hour Protection For Yourself.  hehehe... Tak sabar nak dapat sample percuma nih. 20gram tu besar mana? Mesti cenonet.... 

3 Comment:

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

Wani pn dh biasa dgn colgate ;-)

IntaNBerliaN said...

sy pun ada g mintak yg free ni.. hihi

Myra Jay said...

MJ dulu colgate, pastu Darlie, sekarang tukar ke Mukmin...

Safi je tak boleh, rasa semacam je ;)